– från 6 år och uppåt

Alla är välkomna på våra sommarlovs aktiviteter. Aktiviteterna och tempot styrs av deltagare med NPF, tex ADHD och Autism. 

Du medverkar så mycket du kan och vill. Det finns alltid möjlighet till avskildhet och annan lugnare aktivitet som till exempel bakning. 

Vi vill att alla våra deltagare har med en vuxen som stöd. Det finns möjlighet att få bildstöd för dagen och miljöbilder för att kunna förbereda sig hemma. Är det något särskilt du behöver, så fråga, för vi vill gärna hjälpa till.

Npf-racet!

27/6 kl. 11-14
Plats: Åbyvallen, utomhus.

Vi ses och kör med våra medhavda radiostyrda bilar, det finns material för att bygga hinder och banor. Vi vistas utomhus och man deltar i byggande och körande efter egen förmåga. För den som önskar finns en alternativ sysselsättning inomhus i form av bakning. Vi bjuder på korv med bröd och fika. 

Graffitti!

5/7 Kl: 11-14
Plats: Åbyvallen, utomhus

Tillsammans provar vi på konstformen graffitti. Det kommer finnas skyddsutrustning och instruktörer på plats. Vi deltar efter egen förmåga. För den som önskar finns en alternativ sysselsättning inomhus i form av bakning. Vi bjuder på korv med bröd och fika. Det kommer finnas möjlighet att ställa ut sin konst på vernissage under vår avslutningsfest den 14/8. 

Kreativitet!

25/7 Kl. 11-14
Lokal: Aktiviteten

Vi ses och skapar konstverk ihop. Vi vistas inomhus och man deltar efter egen förmåga. För den som önskar finns en alternativ sysselsättning inomhus i form av bakning.

Vi bjuder på korv med bröd och fika. För den som vill finns möjlighet att ställa ut sin konst på vernissage under vår avslutningsfest den 14/8.

Öppen scen!

3/8 kl. 11-14
Lokal: Aktivitetens spegelsal

Tillsammans skapar vi olika sorters uppträdande. Vi använder dans, sång och musik som verktyg. Till vår hjälp har vi elever från Estetiska gymnasieprogrammet. Man skapar ihop eller enskilt. Vi vistas inomhus och man deltar efter egen förmåga. För den som önskar finns en alternativ sysselsättning i form av bakning. Vi bjuder på korv med bröd och fika. För den som vill finns möjlighet att uppträda med sin kreativitet under vår avslutningsfest den 14/8.

Avslutningsfest för hela familjen!

14/8 kl. 11-14
Plats: Brattås gymnastikhall.

Trots namnet går det utmärkt att bara delta i denna aktivitet, du behöver alltså inte varit med på något annat tidigare. Det kommer finnas möjlighet att bland annat pyssla, få ansiktsmålning, uppträda på scenen, spela på lyckohjulet och behöver man paus så finns det även en myshörna.

Vi bjuder på fika. 


Anmälan

Anmäl dig i formuläret här nedanför. Maxantal deltagare är 15 st per tillfälle.

Sommarlov med Attention

Om deltagaren

Deltagarens namn(Obligatoriskt)

Om den vuxna som följer med

Vi vill att alla våra deltagare har med en vuxen som stöd.
Namn(Obligatoriskt)

Anmälan

Datum anmälan gäller
Kryssa i alla datum som du anmäler dig till. Max antal är 15 deltagare.
Behov av bildstöd för dagen/dagarna?(Obligatoriskt)
Vill ni ha miljöbilder hemskickade i förväg?(Obligatoriskt)
Behov, bemötande, önskemål, annat som du vill förmedla.