Titta in på en fika och ta chansen att gemensamt diskutera idéer samt planera kommande aktiviteter i en härlig och avslappnad atmosfär.
Låt oss träffas, dela tankar och njuta av trevlig samvaro.

Som en del av vårt ständiga engagemang för att skapa roliga och meningsfulla upplevelser för våra medlemmar, så vill vi bjuda in er till en mysig medlemsträff där vi planerar för vårens aktiviteter.

Kvällen kommer att vara en möjlighet för oss att gemensamt brainstorma och planera för kommande evenemang och initiativ. Vi värdesätter allas input och idéer, så det här är ett gyllene tillfälle att vara med och påverka vad vi ska göra under våren.

Vi ser fram emot att skapa en spännande och varierad lista över aktiviteter som passar för alla intressen och åldrar. Från nätverksträffar till kreativa workshops – låt oss tillsammans göra våren 2023 till en aktiv tid för oss alla!

Vi uppskattar ert engagemang och ser fram emot att tillsammans skapa en vår fylld av glädje, gemenskap och nya upplevelser. Hoppas att vi ses på mötet!

fika

Vi bjuder på fika. Meddela eventuell specialkost.

22 januari kl 18-20

Plats

Träffen sker i samverkan med
Studieförbundet Vuxenskolan Mölndal.

Kör du bil?

Parkera vid Mölndals stadsmuseum på byggnadens baksida, med infart från Royens gata. Denna parkering tar app och sms-betalning.

Parkera vid gamla Frälsningsarmén och gå längs med Kvarnbygatan till Gamla Torget.

Parkera bakom Pizzeria Corpus. Sväng in på Samuel Norbergsgatan så finns en besöksparkering där.

Åker du kommunalt?

Buss 751 – hållplats Gamla Torget

eller

Åk till Mölndal Resecentrum och gå därifrån. Ca 1 km.

Skicka ett mail till info@molndal.attention.se, senast samma dag före kl 12.00.