Verksamhetsaktiva är en operativ grupp med aktiva medlemmar som jobbar nära styrelsen. Det finns fem huvudkategorier med tillhörande arbetsgrupper. Varje grupp har sina ansvarsområden där de planerar och genomför olika aktiviteter utefter intresse och engagemang.

Det finns plats för nya arbetsgrupper att starta upp men du är även varmt välkommen att ta plats i en av de befintliga. Om du kan lägga 30 min i månaden eller i veckan – det spelar absolut ingen roll. Du behövs!

Bidragsgruppen

Vi behöver medel för att kunna genomföra vissa medlemsaktiviteter kommer vi att söka bidrag från stiftelser och fonder. Här behövs du som tycker om att skriva ansökningar och leta upp stiftelser/fonder som vi kan söka till.

Fritidsgruppen

Genomför event och aktiviteter för barn, unga och hela npf-familjen.

Familjefester

För att alla barn ska bli bjudna på kalas, så har våra aktiva medlemmar ordnat kalas och party vid olika högtider såsom Halloween och jul. Vid dessa kalas är hela npf-familjen inbjuden och alla medverkar på sin egen nivå. Det behövs alltid föräldrar som hjälper till inför, under och efter festerna.

Skolgruppen

För dig som kan representera Attention Mölndal på möten eller som vill jobba i bakgrunden och ta fram fakta och statistik.

Npf-nätverk på alla skolor i kommunen

Tänk att du är ny som npf-förälder och inte riktigt vet hur du ska hjälpa ditt barn att få stöd i skolan. Vart vänder du dig? Tänk vidare känslan när du får reda på att det finns en eller flera npf-föräldrar på skolan som du kan kontakta. Till detta nätverk behövs föräldrar på varje skola i Mölndal som vill vara kontaktperson för npf-föräldrar på sitt/sina barns skola.

Medlemsgruppen

Skapar aktiviteter som efterfrågas av våra medlemmar. Vi är en lyhörd förening som vill erbjuda det som efterfrågas och inte finns på annat håll.

Medlemsträffar

På våra Medlemsträffar lär vi känna varandra och utvidgar vårt npf-nätverk. En träff i månaden för vuxna medlemmar, där vi bjuder på fika och samvaro under avslappnade former. Vill du organisera träffarna och/eller vara behjälplig med kaffekokning etc? Du behövs!

Walk & Talk

Gemensamma promenader och ett strukturerat mingel i ett där vi ges chans att prata av oss och träffa likasinnade. Du som vill hålla i promenaderna samt planera in datum – hör av dig!

Bidragsgruppen

Grupp för lokal påverkan

För dig som vill vara med och påverka våra beslutsfattare lokalt och synliggöra de utmaningar personer med npf möter i Mölndals stad och/eller inom regionen (VGR)

Skriva insändare

Gruppen för dig som gillar att driva opinion med pennan som redskap. Här arbetar vi för att synliggöra npf för både våra beslutsfattare och för en bredare publik.

Intresseanmälan till Verksamhetsgruppen

Namn(Obligatoriskt)
Behövs endast om du vill bli uppringd av oss.
Välj de alternativ som passar dig:
Här kan du tex. skriva vilket/vilka områden du är intresserad av.
Samtycke(Obligatoriskt)