Här listar vi de föreningar som på sina webbsidor (eller genom annan bekräftelse) har uttalat anpassade aktiviteter för barn och unga med npf.

Om du känner till fler föreningar så meddela oss gärna!

Passalen – KLUBBAR BY PASSALEN I MÖLNDAL

Passalen är en ideell förening som arbetar med aktiviteter och kompisar för barn och unga vuxna med funktionsvariation.

Klubbar by Passalen är aktiviteter för dig som behöver stöd för att organisera din fritid. Aktiviteterna sker på kvällar och helger inom ramen för Mölndals stads ordinarie fritidsutbud.  Aktiviteterna kan vara på olika fritidsgårdar eller i föreningslivet.

PASSALEN

För mer information, kontakta Anna Jedenius, projektledare för klubbar by Passalen i Mölndal.
Tel: 0709-93 01 06
anna@passalen.se


Fässbergs IF Paralag & NPF-coachen

Med fokus på barn och unga spelare med fysiska och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Målet med verksamheten kommer i första hand vara rörelseglädje, längre fram hoppas vi även kunna erbjuda matchspel mot andra paralag men det ligger i framtiden.

Som ett komplement till det rena paralaget kommer vi också erbjuda tjänsten NPF-coachen, vars uppgift kommer vara att stötta spelare med NPF-diagnoser och som är normalbegåvade, att kunna ingå i vår ordinarie verksamhet. Detta sker genom aktiv inskolning, utbildning av ledare och annat individuellt stöd.

För mer info:
Tel 0708-301878
anna@fassbergsif.se


Språng

Språng är kulturorganisationen där personer med och utan funktionsvariation 
möts i sitt gemensamma intresse för scenkonst. En konstnärlig plattform som arbetar med att göra scenkonsten tillgänglig utifrån principen om universell utformning. 

Tel 0739-2452402

info@dusprang.se