Mirre Sennehed är entreprenör inom musik- och eventbranschen, författare, föreläsare och ett levande bevis på att man kan lyckas i livet trots motgångar och en medelsvår ADHD av kombinerad form.

Om Mirre Sennehed

Mirre är en framgångsrik entreprenör med många bollar i luften. Vägen dit har dock varit allt annat än spikrak. Hennes uppväxt präglades av svårigheter i skolan, mobbning, ångest, depression och självmordstankar. Hon var ofrivilligt annorlunda, hamnade ofta i konflikter och kände sig missförstådd.

I många år trodde Mirre att hon aldrig skulle kunna nå sina drömmar, men hennes kärleksfulla familj, lärare och andra vuxna såg hennes driv och hon fick hjälp att hitta sin egen väg.

Idag delar Mirre med sig av sina erfarenheter, bland annat svårigheterna i skolan och psykiatrin, samt det viktiga stödet från omgivningen.Hon ser idag sin diagnos som en tillgång och en avgörande faktor till sina framgångar och karriär.

Hennes gripande föreläsningar ger publiken viktiga insikter om människors olikheter. Mirre talar om attityder och förhållningssätt. Hon ger tydliga exempel på hur människors olikheter kan hanteras på arbetsplatsen, i skolan och i övriga livet. Det finns personer med ADHD i varenda skola och på alla arbetsplatser, men fortfarande är det tabu att tala om diagnosen. En ökad förståelse för diagnosen kommer alla att må bättre. Mirre är en klar röst som vågar berätta och förklara att det är en tillgång att vara annorlunda.

Vill du veta mer om Mirre? Besök gärna: www.mirresennehed.se

Mirre Sennehed fick mig att känna nytt hopp då jag haft det tufft med min diagnos och hon inspirerar verkligen mig till att kämpa för mina drömmar.

Sara 19 år, student

Attention Mölndal bjuder in till ett föredrag där Mirre Sennehed ger oss en fängslande och personlig föreläsning om hur det är att leva med en ADHD-diagnos. Kvällens fokus läggs på hennes högaktuella självbiografi: Bokstavsbarn, som handlar om att växa upp med ADHD som bisexuell tjej och att kämpa hårt för sina drömmar. Du kommer att ges möjlighet att köpa ett exemplar denna kväll. 

Datum

Tisdag 23 maj kl 19.00

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15, Mölndal

Åka kommunalt: Hållplats Gamla Torget eller Mölndals Stadsmuseum.

Ta bilen hit: Parkering vid Stadsmuseets baksida.

Länk till karta >

Kostnad

Gratis för medlemmar i Attention

250:- för dig som inte är medlem

Som medlem räknas ett huvud- eller familjemedlemskap.

Inte medlem ännu?

Ingen fara, vi håller din plats tills ditt medlemskap gått igenom.
För varje ny medlem blir vi starkare och kan göra mer! Huvudmedlem 240 kr och familjemedlem 60 kr per kalenderår.

Bli medlem här>>

OBS! Välj Attention Mölndal som lokalförening.

OBS! Vi kan hjälpa dig att anmäla ditt medlemskap på plats.

Fika

Fika finns att köpa på plats.


Anmälan

Begränsat antal platser. Anmäl dig direkt!

OBSERVERA! Efter du klickat på knappen Skicka hamnar du högst upp på denna sida. Det är viktigt att du skrollar ner igen så att du ser att din anmälan gått iväg. När man missar att fylla i obligatorisk info så kommer du ändå hamna överst på sidan. Vi ber om ursäkt för besväret.