Det här är stunden för DIG. Här tillåts du vara dig själv och får lov att prata om alla dina känslor, upplevelser och farhågor utan att bli dömd av omgivningen. Här är vi alla NPF-föräldrar i olika stadier, och vi stöttar varandra i allt.

I samverkan med Anhöriglots Mölndal välkomnar vi alla föräldrar, som har barn med NPF, till en lugn stund av återhämtning och goa snack.

Kom och träffa andra föräldrar som förstår dig och som genuint kan stötta dig, både känslomässigt och från egen erfarenhet. Tillsammans får ni en avkopplande kväll där ni kan koppla bort vardagen en aning.

Här öppnar vi på locket och hanterar känslor tillsammans, helt utan dömande, ömsom skratt ömsom gråt. Det är så skönt att få ventilera en tuff vardag med andra föräldrar som FAKTISKT förstår vad vi menar och har förståelse för de strider vi tampas med.

Therese Gustafsson
bubble
bubbelpool
relaxosnack

Här finns varmvattenbassäng och bubbelpool.

Datum 2023

Vårterminen: 30/1, 27/2, 27/3, 24/4 och 22/5
Höstterminen: 28/8, 25/9, 30/10 och 27/11

Tid

Vårterminen: 18.30-20.00
Höstterminen: 18.30-20.30

Plats

Streteredsbadet
Ängbackevägen 7B
Kållered

Kommer ofta hem rejält påfylld efter dessa träffar. Att få komma ifrån sin egen vardag för en liten stund är guld värt. Att sen få dela den stunden med ett gäng som förstår utan förklaringar ger så mycket energi.

Frida Hefty

Anmälan

Du anmäler dig till respektive tillfälle.
Antalet platser är begränsat.
Du behöver inte vara medlem i Attention för att delta.

Datum(Obligatoriskt)
Välj de datum som du vill vara med.
Ditt namn(Obligatoriskt)

OBS! Du ska komma till en sida som bekräftar din anmälan. Gör du inte det så skrolla ner hit igen – då kan det vara något du missat svara på i formuläret.